Hjem > Nyheter > Industri nyheter

Hvordan sette opp et supermarked anti-tyveri system

2022-08-05

Supermarkedettyverisikringssystemhar hovedsakelig tre anti-tyveri midler: 1. Supermarked overvåking 2. Supermarked tap forebygging 3. Supermarked anti-tyveri tilgangskontroll utstyr
Supermarkedsovervåking: Det nåværende supermarkeds tyverisikringssystemet vil installere overvåking av elektriske apparater med lukket krets, som er installert ved supermarkedsinnganger og -utganger, hovedganger, hjørner osv. Supermarkeder har generelt et spesielt tapsforebyggende kontor, og det er alltid en spesiell person som er ansvarlig for å stirre på overvåkingsskjermen og se på supermarkedets dynamikk.
Supermarkedstapsforebygging: Supermarkeds tyverisikringssystem har en spesiell tapsforebyggende avdeling, som også er en sikkerhetsavdeling. Hensikten er å forhindre tap av supermarkedet. Vanligvis er det tapsforebyggende sikkerhetspersonell ved innganger og utganger til supermarkeder, kassaapparater, porter, sikkerhetspassasjer og ansattepassasjer. Supermarkedet er også utstyrt med vanlige klær for å hindre skade, og gir seg spesielt ut for å være en kunde inne i supermarkedet for å fange tyver.

Supermarked anti-tyveri tilgangskontroll utstyr: Supermarked anti-tyveri system tilgangskontroll er utstyrt med en magnetisk anti-tyveri etikett. Etter at den er festet til produktet, hvis den ikke er avmagnetisert i kassen, vil den utløse tyverisikringsdøralarmen.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept