Hjem > Nyheter > Industri nyheter

Tyverisikring i supermarkeder bør ta forholdsregler

2021-07-20

Noen supermarkedselgere hadde ikke bevisstheten om anti-tyveri da de først drev supermarkedet, og tenkte at anti-tyveri er valgfritt. Akkurat som dette har det ført til store økonomiske tap for supermarkedet. Derfor er det veldig nødvendig å installere et supermarked anti-tyverisystem. Så hvordan velge disse tyverisikringssystemene?

En: Varetyverisikringssystem

Noen små supermarkeder har begrensede budsjetter, så de er spesielt oppmerksomme på forholdet mellom pris og ytelse når de velger et tyverisikringssystem. For eksempel er radiofrekvent tyverisikring et godt valg. Systemet bruker radiofrekvens 8,2MHz radiomodelldeteksjon. Så lenge varene med samme frekvens vises, vil de alarmere, så anti-interferensevnen er dårlig.

2: Akustisk og magnetisk tyverisikringssystem

Akustomagnetisk tyverisikring er det vanligste tyverisikringssystemet, som bruker 58KHz frekvens for tyverisikringsarbeid. Hvis produktet ikke er avmagnetisert, vil den akustomagnetiske tyverisikringsbrikken på produktet utløse en felles frekvens for å utløse en alarm når den passerer den akustomagnetiske tyverisikringsdøren til utgangen. En annen fordel med dette systemet er at det har sterk anti-interferens og vil ikke bli påvirket av interferenskilder som visse strømkilder og metaller.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept