Hjem > Nyheter > Industri nyheter

Hva er fordelene med supermarkedets akustomagnetiske anti-tyverisystem

2021-10-29

Lydmagnetisk tyverisikringssystemer for tiden mye brukt i supermarked anti-tyveri utstyr. Sammenlignet med radiofrekvent tyverisikring som ble brukt tidligere, har den akustomagnetiske tyverisikringsenheten mange fordeler, og mange ytelsesfunksjoner er forbedret på grunnlag av radiofrekvent tyverisikring. Selvfølgelig vil prisen være høyere enn for radiofrekvens, men det er mer kostnadseffektivt.

For tiden er anti-tyverisystemet med akusto-magnetiske supermarked anti-tyveri enheter mye brukt i supermarkeder designet i henhold til kundenes behov. Imidlertid ønsker mange supermarkeder fortsatt å prøve å bruke akustisk-magnetisk utstyr, men deres forståelse av akusto-magnetiske supermarked-anti-tyverienheter er ikke omfattende nok. I dag vil redaktøren introdusere fordelene med det akustomagnetiske supermarkeds anti-tyverisystemet.

1. Tyverisikringen er stabil, og deteksjonsavstanden utvides. Sammenlignet med akustomagnetiske og radiofrekvente anti-tyverisystemer, har den akustomagnetiske anti-tyveriantennen høy følsomhet, med en deteksjonsrate på opptil 98 %, og nesten ingen falske alarmer. Spesiell anti-strøminterferensdesign, pulserende radiobølger og vekslende magnetfelteksitasjon gjør den generelle ytelsen stabil. Det akustomagnetiske systemet har ikke bare bedre tyverisikring, men har også en vakrere installasjonsavstand.

2. Sterk anti-interferens evne, reduserer antallet falske alarmer. Det er ofte mange elektriske apparater og bøker i supermarkeder. Radiofrekvenssystemer lider vanligvis av disse forstyrrelsene. Elektromagnetiske bølger vil være ustabile og forårsake falske alarmer. Tenk deg at hvis den falske alarmen til supermarkedets tyverialarm oppstår etter at kunden har kjøpt varene, vil det gi negative psykologiske reaksjoner til kunden og påvirke handleopplevelsen i supermarkedet. Imidlertid kan den akustomagnetiske supermarked-anti-tyverienheten med lavt forstyrrelse redusere forlegenheten forårsaket av falsk alarm fra anti-tyverienheten, unngå den dårlige handleopplevelsen til kunder i handleprosessen og øke tilliten og velviljen til kundene. i butikken.

3. Designet er vakkert og elegant, og karakteren er forbedret. Det akustiske og magnetiske tyverisikringsutseendet til den akustomagnetiske supermarkeds tyverisikringsenheten har blitt kraftig forbedret. Aluminium og jernmaterialer brukes ikke lenger, men ABS høyfast plast og rustfrie materialer brukes.

er svært avansert i high-end supermarkeder og klær. Den avanserte akusto-magnetiske supermarkedsanti-tyverienheten er vakker og enkel å jobbe, den kan ikke bare forhindre tyveri, men også forbedre kvaliteten på butikken. Høykvalitets akusto-magnetiske supermarked-anti-tyverienheter forhindrer generelt at eksklusive varer blir stjålet.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept